Nya reformer inför årets SHS

I år blir två sommarhögskolor en!

De deltagande kommunerna Huddinge,Järfälla och Södertälje har flera gånger uttryckt önskemål om att lägga även sommarhögskolan PLUS, för gymnasieleverna,i början på sommarlovet. När vi planerade årets verksamhet med våra studentmentorer tog vi fasta på detta och har bestämt att alla våra planerade, 140 deltagare ska komma samtidigt 13-22 juni. Vi kommer att åldersblanda grupperna där det är möjligt men också dela upp efter aktuella behov. Vi tror att vi har mycket att vinna pedagogiskt och innehållsmässigt på denna förändring. Årets olika inriktningar tror vi också fungerar väldigt bra för ovanstående arbetssätt och vi kommer att bli tydligt arbetsprojektinriktade vad gäller:

Lämna kommentar

Ditt e-postadress kommer ej att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *