Om Webbplatsen

Sommarhögskolan.se

Denna webbplats är baserad på WordPress med Buntington Tema konfigurerad och anpassad av Alexander Gast på uppdrag av Södertörns Sommarhögskolas VD, Kurt Wallbom. Sidan använder moderna tekniker och lösningar för bästa besökar upplevelsen. Webbplatsen är utvecklad med responsiv design i åtanke vilket innebär att den fungerar både på datorer, tablets såväl som mobiler. Sidan baseras på HTML 5, CSS 3 och JavaScript. För bästa möjliga upplevelsen har sidan testats på Mozilla Firefox, Safari, Chrome samt Microsoft Edge.

Är du trots allt bekymrad över cookies och önskar att inte acceptera dessa varken från oss eller andra webbplatser kan du ändra dessa inställningar i din webbläsare, så att du automatisk nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. I inställningar för din webbläsare kan du även radera tidigare lagrade cookies. Se webbläsarens manual om hur du går tillväga. Det är även möjligt att ta bort cookies manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte lagra cookies kan funktionaliteten begränsas på de sidor du besöker te.x. dina personliga inställningar kommer inte att sparas eller i visa fall kommer inte kunna logga in till ditt konto på webbsidans respektive webbtjänst.

Webbplatsen innehåller JavaScript som en del av hemsidan för att utöka funktionalitet och design. Är inte JavaScript tillåtet i din webbläsare rekommenderar vi att slå på den, annars riskerar du att inte få lika tillfredsställande resultat.

Analys och statistik

• Händelser

• Examensceremoni

21 juni, 2017