Så söker du till oss

För att söka till oss och vara en del av en grym två veckors upplevelse, så finns det två alternativ för att anmäla sig om du är elev eller ditt barn om du är förälder.

1. Via din nuvarande grund-/gymnasieskola

De som kan delta i vår Sommarhögskola är elever från kommunerna som redan har ett samarbete med oss. I dagslägget är det Huddinge Kommun, Järfälla Kommun, Södertälje Kommun och Nynäshamns Kommun. Är du inskriven vid en skola i någon av dessa ovanstående kommuner kontakta då rektorn eller den som är utsedd som ansvarig för Sommarhögskolan på din skola. Den personen kommer då att registrera ditt intresse anmälan och höra av sig när det är dags.

2. Höra av sig direkt till oss

OBS att detta alternativ är för dig som inte är inskriven i en av ovanstående kommunerna från punkt 1! Alltså om du bor utanför dessa kommuner så kan du direkt höra av sig till oss och anmäla ett intresse (se nedan för vad du ska ta med i meddelandet). För att göra det använd  våran kontakt formulär. Efter att vi tagit emot ditt intresse anmälan så kommer vi höra av oss med ett svar.

När du skickar ett intresseanmälan så behöver vi lite information om dig som elev, eller om du är förälder, information om ditt barn. Läs genom checklistan nedan och ta med dessa i ditt meddelande.

Var vänlig ta med följande

1. För- och Efternamn på personen vid frågan
  2. Vilken kommun är ni registrerade i
  3. Vilken skola går barnet i dagsläget
  4. Vad är anledningen till att du skickar ett intresseanmälan

Skicka intresseanmälanInnan du går till formuläret var vänlig läs ovanstående checklista!

Hjärtlig välkommen att höra av sig!

• Händelser

• Examensceremoni

21 juni, 2017
      13:00 - 15:00